Ministrat E Kosoves

Ish ministri i jashtëm i shqipërisë. Uçk në axhendën diplomatike të shqipërisë në pranverë. Qëndrimi i ramiz alisë dhe mandej i. Fakte dhe statistika të njohjes së republikës së kosovës. Shtete anëtare të okb. Gazeta më e re në shqipëri. Për herë të parë, fjala juaj ka peshë. Afp, gazeta ku gjithkush gjen veten.
Vjeçare, gruaja italiane realizon ëndrrën falë shqipërisë. Historikisht dardania, zyrtarisht republika e kosovës. Është një shtet i pavarur në evropën juglindore. Shtrihet në qendër të siujdhesës. Mripa, artiste nga londra e lindur në kosovë, flet për dhunën seksuale gjatë luftës në kosovë në parlamentin evropian me.
Muzikë, libra dhe produkte vendore. Muajt e verës kanë rikthyer në vendlindje bashkatdhetarët që jetojnë e. All rights reserved tiranapost. Rruga muhamet gjollesha, godina nr. 8, hyrja a, kati 3, apartamenti. Në bibliotekën kombëtare të kosovës. Të hënën, u hap ekspozita. Jeta dhe kohërat e gjergj. Noizy i kërkon ndjesë lek plepit më pas fshin videon, çfarë ndodhi mbrëmë. Noizy është një nga reperat më të mirë të muzikës.