Agim Elshani Komandant Malisheva

Tre vjet më vonë, pikërisht në vitin. Në gjilan vritet në rrethana misterioze muhamet xhemaili, 47 vjeçar, i njohur si komandant. Dëshmori i kombit agim elshani. Komandant malisheva i rënë në fushën e nderit me 27 mars. Arrestimi i pjestarve te kumanoves. Dem shehu, dhe muhamet krasniqi. Komandant malisheva. Së, milazim elshani, ndjehet i lumtur për këtë veprim të banorëve të fshatit ballanicë. Ndihemi krenar që kjo rrugë do ta mbajë këtë emër.
Muhamet krasniqi komandant malisheva kumanova. Agim ramadani driton veliu sali ceku sylejman shala koshare uck kla. Bëhen 15 vite nga rënja heroike e komandant agim elshanit i njohur edhe si. Komandant malisheva. I cili ishte nga fshati guncat i malishevës. Agim elshani ra dëshmorë në grykën e ushit, zona operative e çarrit në luftën e uçpmb. Së në luginën e preshevës. Malësia e bujanocit. Sp s on s so s red s.